ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΔΙΑΝΟΜΕΑΣ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
2106711112, 2810 215060 info@xenikakis.gr

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ

Συνδυάζοντας τα προϊόντα του διεθνούς πρωτοπόρου οίκου DAIKIN με τις καινοτομίες στην ηλιακή ενέργεια της CALPAK, στην ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ Α.Ε. προσφέρουμε λύση σε κάθε μικρή ή μεγάλη επαγγελματική ή οικιακή σας ανάγκη κλιματισμού, ενδοδαπέδιας θέρμανσης, θέρμανσης με αντλίες θερμότητάς αλλά και καυστήρες αερίου, ζεστών νερών χρήσης, αλλά και επαγγελματικής ψύξης.

ΜΕΛΕΤΗ
Κάθε συγκεκριμένη εφαρμογή κλιματισμού της ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ Α.Ε. ολοκληρώνεται πρώτα στο μελετητικό τμήμα της επιχείρησης. Ένα πολύτιμο επιστημονικό δυναμικό αποτελούμενο από διπλωματούχους μηχανικούς και τεχνικούς, εξειδικευμένους στα training centers της Daikin στην Ελλάδα αλλά και το Εξωτερικό, θα ”οργανώσει” το κάθε έργο έτσι ώστε να καλύψει τις συγκεκριμένες σας ανάγκες, από πλευράς λειτουργικότητας και εργονομίας, δίνοντας σας την βέλτιστη τεχνοοικονομική λύση.

ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ
Διαθέτουμε εξειδικευμένα συνεργεία αδειούχων ψυκτικών με πλήρη πιστοποίηση κατά F-Gas για να υλοποιήσουμε οποιαδήποτε εγκατάσταση μικρής αλλά και μεγάλης κλίμακας

ΤΕΧΝΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ

Η συνεργασία με την εταιρία μας δεν σταματά εδώ. Σε συνεργασία με ένα μεγάλο δίκτυο σε όλη την Ελλάδα παρέχουμε συνεχή τεχνική υποστήριξη σε όλους μας τους πελάτες, είτε “on call” είτε με συμβόλαια συντήρησης. Οι άνθρωποι της ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ Α.Ε., μηχανικοί και τεχνικοί είναι πάντα κοντά σας για να υποστηρίζουν την πολύτιμη επένδυση σας.

Χιλιάδες έργα της ΞΕΝΙΚΑΚΗΣ Α.Ε. λειτουργούν
υποδειγματικά σε όλη την Ελλάδα.